Over Passend+

Wat doet Passend+?


Vanuit Passend+ begeleidt Anna-Paulien meer- en hoogbegaafde kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, hun ouders en leerkrachten in Apeldoorn en omgeving. Als verbindende factor tussen kind, ouders, school en professionals adviseert en ondersteunt Anna-Paulien de betrokken partijen, met als ultieme doel de ontwikkeling van het kind te optimaliseren.

Anna-Paulien van Dijk, oprichter van Passend+, is gespecialiseerd in gedragsproblemen (Master SEN) en hoogbegaafdheid (ECHA). Door jarenlange ervaring als groepsleerkracht en coördinator begaafdheid in het basisonderwijs, kent zij het onderwijs door en door.

“De combinatie van lesgeven en het hebben van een ambulante taak, maakt dat ik goed weet wat het onderwijs nodig heeft. Ik richt mij op de praktijk en kijk naar elementen waar invloed op uitgeoefend kan worden. Hiervoor werk ik twee kanten uit; ik begeleid leerkrachten als het gaat om de aanpak in de klas en ondersteun leerlingen en ouders met de juiste vorm van (onderwijs)begeleiding.”


“Onderwijs als bron van inspiratie.”


Benieuwd naar wat Passend+ voor u kan betekenen?